Privacy & Cookies

Het Routebureau Veluwe verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je gegevens aan ons hebt verstrekt.

Onderstaand een overzicht van de gegevens die wij mogelijk middels deze dienst/website verzamelen:
Persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen:

  • Bedrijfsnaam
  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Mobiele telefoonnummer
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats

Overig:

  • Ip-adres (geanonimiseerd)

Routebureau Veluwe verwerkt deze persoonsgegevens met de volgende doelen:

  • Om op basis van je geanonimiseerd surfgedrag onze diensten dusdanig aan te passen dat ze beter aansluiten op je voorkeuren.
  • Om je een antwoord te kunnen geven op eventuele vraag die je ons per mail, telefonisch of een ingevuld contactformulier stelt.

Routebureau Veluwe verwerkt niet meer persoonsgegevens dan nodig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden van de dienst.

Bewaartermijnen
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. Daarna worden de persoonsgegevens vernietigd.

Beveiliging
Routebureau Veluwe neemt alle noodzakelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen die nodig zijn om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

Routebureau Veluwe gebruikt de persoonsgegevens voor de eigen bedrijfsvoering. Soms kan het nodig zijn om deze persoonsgegevens te delen met organisaties die voor ons werkzaamheden verrichten of waarmee we samenwerken.

Google Analytics
Met behulp van Google Analytics kunnen we informatie verzamelen over de bezoeken aan en het gebruik van deze website/dienst. Routebureau Veluwe heeft met Google een bewerkersovereenkomst afgesloten. De gegevens die worden verzameld door Google worden geanonimiseerd en versleuteld. Het delen van deze gegevens met andere Google-diensten staat uit.

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Indien je vragen hebt over specifieke gegeven neem dan even contact op met info@routesopdeveluwe.nl.

Als bezoeker van de website maak je gebruik van een dienst. Je hebt het recht op je eigen gegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Dit betekent dat je een verzoek kan indienen voor inzage, correctie of verwijdering. Dit verzoek mag je sturen naar info@routesopdevelwe.nl. Geef hierbij aan om welke dienst of website het gaat.

Wel willen we er zeker van zijn dat het verzoek door jou is gedaan. Ter bescherming van ieders privacy vragen we wellicht om aanvullende documentatie die aantoont dat het verzoek door jou is gedaan. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op je verzoek.

Een cookie is een klein tekstbestand die op je computer, smartphone of ander digitaal apparaat wordt opgeslagen. Onderstaand hebben wij weergegeven welke cookies op je apparaat worden geplaatst door gebruik te maken van deze dienst/website.

NaamSoortAanbiederDoelVervaldatum
_gaAnalytischGoogle AnalyticsOnderscheiden van unieke bezoekers2 jaar
_gidAnalytischGoogle AnalyticsOnderscheiden van unieke bezoekers24 uur
_gatAnalytischGoogle AnalyticsVerminderen van het aantal verzoeken1 minuut
_laravel_sessionFunctioneel Onderscheiden en indelen van bezoekers

Indien je als bezoeker van deze website/dienst bezwaar wil maken tegen de wijze waarop VisitVeluwe jouw persoonsgegevens verwerkt dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie daarover is te vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Indien je vragen of opmerkingen hebt over privacy en cookies dan kan je contact opnemen met het Routebureau Veluwe via info@routesopdeveluwe.nl.

[ laatste aanpassing document: februari 2020]

GA NAAR ONZE NETWERKEN Routeoverzicht Wandelnetwerk Fietsnetwerk Ruiter- en Mennetwerk Mountainbikenetwerk CONTACT routesopdeveluwe.nl 085-0131811 info@routesopdeveluwe.nl Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over de routenetwerken op de Veluwe! Wij zijn een project van: Copyright © 2020 | Routebureau Veluwe | Privacy & Cookies