Veluwestijl Routenetwerken en Informatiepanelen

Een consistente stijl voor alle uitingen van de routenetwerken

Om de herkenbaarheid van het merk de Veluwe voor onze gasten te verhogen, moeten alle uitingen op elkaar aansluiten. Dit geldt niet alleen voor online communicatie en communicatie via drukwerken, maar ook voor de bebording van de routenetwerken op de Veluwe. Zo moet de wandelaar, de fietser, de mountainbiker en de menner of ruiter eenzelfde ervaring krijgen wanneer deze een route volgt op de Veluwe.

Focus op eenheid, kwaliteit en functionaliteit in beheer en onderhoud
Het Handboek voor Veluwse Routenetwerken en Informatiepanelen laat zien tot in welk detail er is gekeken naar de consistentie van de Veluwse Routenetwerken en Informatielocaties. Met dit handboek is het mogelijk om de nieuwe routenetwerken op hetzelfde kwaliteitsniveau te realiseren. Daarnaast vormt het handboek ook een basis voor een efficiënt beheer en onderhoudsysteem waarbij met een klein areaal aan materialen zoveel mogelijk kan worden bereikt. 

Handboek voor Veluwse Routenetwerken en Informatiepanelen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Vragen?

Zijn er algemene vragen over dit project? Neem dan gerust contact op! 

 

GA NAAR ONZE NETWERKEN Routeoverzicht Wandelnetwerk Fietsnetwerk Ruiter- en Mennetwerk Mountainbikenetwerk CONTACT Veel gestelde vragen routesopdeveluwe.nl 085-0131811 info@routesopdeveluwe.nl Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over de routenetwerken op de Veluwe! Wij zijn een project van: Copyright © 2022 | Routebureau Veluwe | Privacy & Cookies