Veluwse Stijlelementen

Een eigen stijl voor de hele Veluwe!​

Tijdens een bezoek op de Veluwe  alle stijlelementen in dezelfde huisstijl, hoe mooi zou dat zijn? Wij werken op dit moment aan een stijl waarin ook het straatmeubilair voor de Veluwse Ontvangstlocaties worden geïntegreerd in de Veluwe-stijl. Het grootste deel van het meubilair is hiervoor speciaal ontworpen, dit zijn de custom-made producten. De Veluwestijl kenmerkt zich door stoere meubels van gietijzer en eikenhout dat op termijn vergrijsd. Het gietijzer krijgt een coating in een warm oranje tint. De overige producten binnen de categorie ‘straatmeubiliar’ zijn gecustomized door de ‘Veluwekleur’ te gebruiken en/of het merk ‘veluwe’ aan te brengen. Bekijk hieronder het stijlboek voor een weergave van de producten:

Interesse of vragen?​

Interesse in deze Veluwse Stijlelementen? Neem dan contact met op!

Bekijk het Stijlboek: Beeldkwaliteit Stijlelementen Veluwse Ontvangstlocaties

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Herkenbaarheid

Met dit project wordt de eenheid en herkenbaarheid van de stijlelementen op de Veluwe gewaarborgd. De elementen sluiten naadloos aan op de Veluwse Routenetwerken en zijn afgeleid van het merk ‘Veluwe’ die door de destinatiemarketingorganisatie VisitVeluwe wordt gehanteerd. 

Vragen?

Zijn er algemene vragen over dit project? Neem dan gerust contact op! 

 

Oops...
Slider with alias themeplicity footer not found.