Wie zijn wij?

Team Routebureau Veluwe

Het Routebureau Veluwe bestaat op dit moment uit drie vaste medewerkers en werkt daarnaast op projectbasis samen met verschillende organisaties om de Veluwse routenetwerken te ontwikkelen en onderhouden. Wil je meer weten over ons werk en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Han van den Heuvel

programma manager

Routes volgen is niet zomaar iets. Het is een buitengewone belevenis, waarbij je je elke keer verwondert over al het moois wat de Veluwe je laat zien, voelen en ruiken. Ik geloof dat er meer is dan alleen het landschap, de mensen, de natuur. Iets buitengewoons!  Met passie zet ik me in voor het bedenken, regisseren en doorontwikkelen van routenetwerken. Niet kiezen voor de breedste paden, snelste routes en gemakkelijkste oplossingen, maar al slingerend de bezoeker van de ene in de andere belevenis sturen.

Marcel Westdijk

Projectmanager

Gestart in september 2016 bij het Routebureau ben ik inmiddels goed thuis in het ontwikkelen, realiseren en beheren/onderhouden van routenetwerken. Toen begonnen als projectleider voor de uitbreiding en optimalisatie van het fietsknooppuntennetwerk Veluwe, inmiddels projectmanager van vele projecten op het gebied van wandel-, ruiter- en MTB-netwerken. En uiteraard hoort het beheren en onderhouden van het Veluwse fietsnetwerk daar ook bij. Ik fiets, wandel en mountainbike zelf veel, wat is mooier dan van je favoriete vrijetijdsbesteding je werk te maken!

Yorick Klein Bruinink

PROCESCOÖRDINATOR

Routes zijn de verbindende schakel tussen al het moois dat onze regio te bieden heeft. Als procescoördinator sta ik voor de ontwikkeling van het gehele communicatieaanbod van het Routebureau Veluwe. Hierbij zet ik in op producten die voor zowel gebruiker als toeristisch ondernemer interessant zijn én dat is niet voor niets: jaarlijks maken Nederlanders ruim 634 miljoen recreatieve fiets- of wandeltochten! Hoe gaaf is het om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen?

Onze projectpartners

In opdracht van de Veluwse gemeenten werkt het Routebureau Veluwe nauw samen met diverse projectpartners om de aanleg en het beheer van de routenetwerken te kunnen realiseren. Partijen waar wij mee schakelen zijn:

GA NAAR ONZE NETWERKEN Routeoverzicht Wandelnetwerk Fietsnetwerk Ruiter- en Mennetwerk Mountainbikenetwerk CONTACT routesopdeveluwe.nl 085-0131811 info@routesopdeveluwe.nl Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over de routenetwerken op de Veluwe! Wij zijn een project van: Copyright © 2020 | Routebureau Veluwe | Privacy & Cookies