Wie zijn wij?

Team Routebureau Veluwe

Het Routebureau Veluwe bestaat op dit moment uit drie vaste medewerkers en werkt daarnaast op projectbasis samen met verschillende organisaties om de Veluwse routenetwerken te ontwikkelen en onderhouden. Wil je meer weten over ons werk en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Henk Mogezomp

Henk Mogezomp

interim Directeur

Sinds eind oktober 2021 vul ik op tijdelijke basis de rol van Interim directeur bij het Routebureau in. Daarvoor heb ik als kwartiermaker de verzelfstandiging van het Routebureau mogen begeleiden. Dit is een prachtige klus. Het Routebureau staat voor kwaliteit, verbindt allerlei partijen en doelen aan elkaar en speelt een belangrijke rol in de balans tussen recreatie en natuur. Dat spreekt me heel erg aan en ik lever hier graag met de collega’s en partners van het Routebureau een bijdrage aan. Ik woon in Arnhem Noord en ben graag op de Veluwe, zowel in mijn vrijetijd (hardlopend, wandelend of fietsend) als beroepsmatig.

Han van den Heuvel

programma manager

Routes volgen is niet zomaar iets. Het is een buitengewone belevenis, waarbij je je elke keer verwondert over al het moois wat de Veluwe je laat zien, voelen en ruiken. Ik geloof dat er meer is dan alleen het landschap, de mensen, de natuur. Iets buitengewoons!  Met passie zet ik me in voor het bedenken, regisseren en doorontwikkelen van routenetwerken. Niet kiezen voor de breedste paden, snelste routes en gemakkelijkste oplossingen, maar al slingerend de bezoeker van de ene in de andere belevenis sturen.

Marcel Westdijk

Projectmanager

Gestart in september 2016 bij het Routebureau ben ik inmiddels goed thuis in het ontwikkelen, realiseren en beheren/onderhouden van routenetwerken. Toen begonnen als projectleider voor de uitbreiding en optimalisatie van het fietsknooppuntennetwerk Veluwe, inmiddels projectmanager van vele projecten op het gebied van wandel-, ruiter- en MTB-netwerken. En uiteraard hoort het beheren en onderhouden van het Veluwse fietsnetwerk daar ook bij. Ik fiets, wandel en mountainbike zelf veel, wat is mooier dan van je favoriete vrijetijdsbesteding je werk te maken!

Jantina Kolkman

Officemanager

Na jarenlange ervaring in het toerisme buiten Nederland, richt ik mij nu op al het moois wat Nederland zelf te bieden heeft. En de Veluwe is zo’n mooie plek! Ik heb het geluk om samen te werken met gepassioneerde collega’s binnen het Routebureau. Of het nu gaat om wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden; ruimte maken voor nieuwe belevenissen kan alleen worden gerealiseerd door goede samenwerking met onze partners. Daar zet ik mijn enthousiasme en energie graag voor in!

Marc ter Beeke

Buitendienstmedeweker

Als buitendienstmedewerker bij het Routebureau Veluwe houd ik mij op dit moment voornamelijk bezig met de aanleg van het Ruiter- en Mennetwerk Veluwe. Daarnaast ben ik in weer en wind op de Veluwe te vinden om meldingen op te lossen of het netwerk van informatiepanelen te voorzien. Zo zorgen we er samen voor dat de bezoeker kan genieten van een mooi netwerk!

Martin van Dalen

Databeheerder

Werkt sinds 2014 als databeheerder voor Routenetwerken Twente en zet zijn expertise sinds 2020 in bij Routebureau Veluwe.

Databeheer is als het ontwerpen van een bouwtekening voor een huis. Alle relevante informatie wordt opgeslagen en beheerd in een database, waaruit een ontwerp wordt samengesteld. Zonder bouwtekening komt er geen stevig huis van de grond. Zonder databeheer zijn er geen belevenisvolle routenetwerken mogelijk. Net als bij een huis wordt het eigenlijke fundament gelegd lang voordat de eerste (route)paal de grond in gaat!

Karin Horstman

Databeheerder

Het belangrijkste voor mij is dat de bezoeker de mooiste plekjes van de gebieden mag beleven. Daarom houd ik mij bezig met de data voor routenetwerken, zodat de bezoeker altijd naar het juiste, mooie pad geleid wordt. Samen met mijn enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat iedereen heerlijk kan genieten van al het moois wat Nederland ons te bieden heeft op welke manier dan ook!

Onze projectpartners

In opdracht van de Veluwse gemeenten werkt het Routebureau Veluwe nauw samen met diverse projectpartners om de aanleg en het beheer van de routenetwerken te kunnen realiseren. Partijen waar wij mee schakelen zijn:

GA NAAR ONZE NETWERKEN Routeoverzicht Wandelnetwerk Fietsnetwerk Ruiter- en Mennetwerk Mountainbikenetwerk CONTACT Veel gestelde vragen routesopdeveluwe.nl 085-0131811 info@routesopdeveluwe.nl Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over de routenetwerken op de Veluwe! Wij zijn een project van: Copyright © 2022 | Routebureau Veluwe | Privacy & Cookies