Nieuw: Fietsrouteboekje Veluwe 2021!

Ontdek nu de Veluwe vanaf de fiets met 30 nieuwe knooppuntroutes!

Het mooie aan fietsen op de Veluwe is de enorme diversiteit van het gebied. Het ene moment trap je over stuwwallen door de bossen of kom je over een open vlakte, het andere moment fiets je langs statige kastelen en oude Hanzesteden. Op de fiets ontdek je de Veluwe in al haar facetten en onderweg heb je volop de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen op een terrasje.

In dit boekje zijn de dertig mooiste fietsroutes op de Veluwe verzameld. Alle routes volgen het fi etsroutenetwerk. Je volgt de bordjes van het ene genummerde knooppunt naar het volgende. Bij elk knooppunt vind je een informatiepaneel met een overzichtskaart en nuttige informatie. Liever zelf (een deel van) je route bepalen? Ook dat is heel eenvoudig met het fietsroutenetwerk. Bekijk de kaart en bepaal zelf je route en afstand met behulp van de knooppunten. 

Co-productie

Het Fietsrouteboekje Veluwe is geproduceerd in samenwerking met VisitVeluwe en wordt jaarlijks uitgegeven. De 30 fietsroutes volgen allemaal het Fietsnetwerk Veluwe en zijn onder andere afgestemd op de beleidsprogramma’s: Recreatiezonering en Belevingsgebieden die centraal staan op de Veluwe. Vragen over het boekje? Neem dan gerust contact met ons op! 

Verder in het nieuws:

Routekaarten Veluwe Routekaarten Veluwe 6 april 2023 MTBvisie Veluwe MTBvisie Veluwe 8 februari 2023 Gemeente Nunspeet voorzien van nieuwe, Veluwse welkomstborden Gemeente Nunspeet voorzien van nieuwe, Veluwse welkomstborden 24 november 2022 Recreatiezoneringsplan vastgesteld Recreatiezoneringsplan vastgesteld 19 mei 2022 Ermelo als eerste Veluwse gemeente voorzien van Veluwse welkomborden! Ermelo als eerste Veluwse gemeente voorzien van Veluwse welkomborden! 10 maart 2022 Wandelen op de Veluwezoom Wandelen op de Veluwezoom 14 februari 2022 Veluwe krijgt een uitgebreid routenetwerk! Veluwe krijgt een uitgebreid routenetwerk! 7 december 2021 Grote betrokkenheid vormt Recreatiezoneringsplan Grote betrokkenheid vormt Recreatiezoneringsplan 13 oktober 2021 Grenzeloos wandelen en fietsen in Gelderland dankzij eenduidige systematiek Grenzeloos wandelen en fietsen in Gelderland dankzij eenduidige systematiek 10 september 2021 Wandelroute ‘Rondje Barneveld’ officieel geopend Wandelroute ‘Rondje Barneveld’ officieel geopend 21 juni 2021 Nieuwe bewegwijzering voor ruiters in Ermelo en Nunspeet​ Nieuwe bewegwijzering voor ruiters in Ermelo en Nunspeet​ 12 mei 2021 Support de nieuwe Gravel Code! Support de nieuwe Gravel Code! 12 mei 2021 Eerste hybride keuzepuntpaal in Barneveld Eerste hybride keuzepuntpaal in Barneveld 22 april 2021 Gelanceerd! Het Fietsrouteboekje Veluwe 2021 Gelanceerd! Het Fietsrouteboekje Veluwe 2021 1 april 2021 Start aanleg Ruiter- en mennetwerk Midden Veluwe Start aanleg Ruiter- en mennetwerk Midden Veluwe 19 april 2021
Oops...
Slider with alias themeplicity footer not found.